image
Wacht! Ga nog niet weg!

Begin vandaag met monitoren met een speciale korting van 30%

PAK DE DEAL

iPhone traceren | Volg de smartphone van iemand anders

Boutaina van der Leij

De iPhone traceren van iemand anders geeft je de mogelijkheid om altijd de locatie van personen te kunnen volgen. Wanneer je om wat voor reden dan ook wilt weten wat bijvoorbeeld je partner of kinderen aan het doen zijn, is dit dé manier om hierachter te kunnen komen. Lees snel verder om meer te weten te komen over hoe een iPhone locatie traceren mogelijk is.

Inhoudsopgave

Hoe iemands locatie zien op iPhone

In de moderne digitale wereld hebben we vele opties die de locatie van iemand achterhalen met iPhone mogelijk maken. Er zijn enorm veel mensen die wereldwijd gebruik maken van Apple telefoons met een iOS besturingssysteem waardoor er ook vele manieren zijn om iemand locatie te kunnen achterhalen. Hoewel bepaalde methoden wat moeilijker zijn dan anderen, gaat het er vooral om dat je effectieve en snelle resultaten krijgt. Deze kun je behalen door gebruik te maken van de onderstaande applicaties.

Probeer deze werkbare methoden

De onderstaande methoden worden vaak gebruikt voor een iPhone traceren en zijn dan ook effectief. Daarbij gaan we gelijk kijken naar wat het verschil is tussen deze werkwijzen en wat de beste manier is om te werk te gaan. Kies voor een van de onderstaande methoden om de iPhone van iemand anders te kunnen traceren:

1: Volg iemands iPhone met mSpy

De applicatie mSpy heeft een GPS tracker en dit werkt stukken beter dan een iPhone traceren zonder app. Zo kun je op elk moment weten waar je geliefden zijn, doordat je makkelijk locaties in real-time kunt volgen. Ook kun je plaatsen zien waar ze vaker naartoe gaan. Dit maakt mSpy, in combinatie met allerlei andere functies zoals telefoon gesprekken monitoren, berichten op social media lezen en apps blokkeren, tot de ideale toepassing. Je kunt mSpy installeren door de volgende stappen te volgen:

  1. Maak een gratis account aan bij mSpy en vul alle benodigde gegevens in om verder te kunnen gaan.
  2. Kies een abonnement uit wat goed bij je behoeften.
  3. Nadat de betaling voor je abonnement is geslaagd kun je inloggen op je Control Panel en de activiteiten zien van de apparaten die je volgt.
mspy-banner-image
Er is geen betere toezichtoplossing!
Aanmelden. Installeren. Toezicht houden.

2: Lokaliseren met telefoonnummer

Ook een iPhone traceren op nummer behoort tot de mogelijkheden. Hier kun je bijvoorbeeld de website Scannero voor gebruiken. Je maakt hier een account aan waarna je een telefoonnummer kunt invoeren en een verzoek kunt doen om de locatie van een telefoon te volgen. Daarna zul je deze ontvangen. Scannero is makkelijk te gebruiken en je hoeft er niets voor te downloaden. Het nadeel aan deze website is dat er een gelimiteerd aantal functies is.

3: iPhone volgen met Find My

De laatste mogelijkheid die interessant kan zijn is het volgen van een iPhone met Find My. Met deze native iOS app kun je Apple toestellen eenvoudig lokaliseren en terugvinden als je deze kwijt bent. Met deze gratis applicatie is het ook mogelijk om de telefoons van anderen te volgen. Installeren kan via de instellingen met je Apple ID door de Share My Location functie te activeren. Deze methode heeft als nadeel dat je de telefoon van het apparaat wat je wilt volgen moet ontgrendelen om het aan te zetten. Daarnaast zijn de locaties niet altijd even precies, zoals bij andere applicaties zoals mSpy wel het geval is.

Tot slot

De locatie van een iPhone achterhalen is op meerdere manieren mogelijk. Deze kunnen allemaal effectief zijn, maar de applicatie van mSpy gebruiken is de meest veelzijdige en effectieve manier. Deze biedt daarnaast allerlei andere functies zoals de mogelijkheid tot het blokkeren van bepaalde apps en inzage in contacten, berichten en online activiteiten.

mspy-banner-image
Er is geen betere toezichtoplossing!
Aanmelden. Installeren. Toezicht houden.

Laat een reactie achter:

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


mspy-banner-image
Aanmelden. Installeren. Toezicht houden.
Verzeker vandaag nog je gemoedsrust
Terug naar boven