image
Wacht! Ga nog niet weg!

Begin vandaag met monitoren met een speciale korting van 30%

PAK DE DEAL

Hoe mSpy verwijderen binnen seconden van Android apparaat?

Boutaina van der Leij

Terwijl kinderen en tieners hun leven zonder social media niet meer voor kunnen stellen, zoeken misdadigers en cyberpesters online hun slachtoffers. Niet zo gek dus dat veel ouders ouderlijk toezicht apps zoals mSpy gebruiken, om de online activiteit van hun kinderen te monitoren.

Monitoring apps helpen ouders voorkomen dat hun kinderen worden lastiggevallen of geïntimideerd op internet, zodat ze op tijd gevaren kunnen zien en overtreders kunnen blokkeren.

Ben je een van de gelukkige ouders die een kind beschermen met behulp van mSpy, dan wil je nu misschien de app van hun telefoon verwijderen. In deze gids lees je hoe mSpy verwijderen mogelijk is op een mobiel apparaat, en hoe je hieraan gerelateerde problemen kunt oplossen.

Inhoudsopgave

Wat is mSpy en hoe werkt het?

mSpy is een ouderlijk toezicht app ontworpen om ouders te helpen de veiligheid van hun kinderen te waarborgen door hun online activiteit te monitoren. Het bevat een set aan geavanceerde monitoring functies, zoals het volgen van de GPS locatie van een apparaat, hun gesprekken bekijken, multimedia bestanden inzien op hun apparaat en het monitoren van social media accounts.

Nadat je mSpy geïnstalleerd hebt op de telefoon van je kind, begint het met het verzamelen van gegevens over hun activiteit. Al deze informatie kan worden gevonden in jouw mSpy Control Panel, waar je toegang tot hebt rechtstreeks vanaf je smartphone. De app werkt zowel op iOS als Android. Om bepaalde functies te kunnen gebruiken, moet je echter jailbreak of root moeten gebruiken op het apparaat dat je wilt monitoren.

mspy-banner-image
Er is geen betere toezichtoplossing!
Aanmelden. Installeren. Toezicht houden.

Hoe mSpy verwijderen van een apparaat?

Als je een mSpy abonnement opzeggen wilt en het niet langer nodig hebt, kun je het gemakkelijk van een Android telefoon verwijderen. Volg de onderstaande stappen voor toegang en om mSpy te de-installeren:

Stap 1. Ga naar Instellingen (dit is meestal gemarkeerd met een tandwiel-icoontje), klik Apps of Applicaties.

Stap 2: Vind een app genaamd Update Diensten. Dit is het mSpy apk bestand dat een andere naam gebruikt om niet op te vallen.

Stap 3: Klik ‘De-installeren’

Dat is alles wat je moet doen om mSpy te verwijderen van het apparaat van je kind.

Installatie op Android apparaten

mSpy is een krachtige ouderlijk toezicht app met een groot aantal monitoring functies. Het kan eenvoudig worden geïnstalleerd op elk Android-apparaat. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken, een abonnement kiezen en mSpy installeren op het apparaat van je kind!

Veelgestelde vragen

Word ik ingelicht als iemand de app verwijderd?

Als een gemonitord persoon mSpy ontdekt en verwijderd van hun telefoon, zul je direct een melding krijgen. Je krijgt ook een alert als een gemonitord apparaat is beschadigd en mSpy niet kan functioneren.

Kan ik het gemonitorde apparaat wijzigen zonder mijn abonnement te veranderen?

Je kunt meerdere apparaten linken aan jouw mSpy abonnement zonder dit te veranderen. Je kunt echter alleen een van deze apparaten tegelijkertijd volgen. Om te beginnen met het monitoren van een ander apparaat, moet je mSpy van de telefoon van je eerdere doelwit verwijderen en opnieuw installeren op een nieuw toestel.

Wordt het mSpy icoontje getoond op een gemonitord apparaat?

Wanneer je mSpy installeert op een te monitoren apparaat, heb je de optie om het icoontje ervan te verwijderen. We raden dit aan als je niet wilt dat een gemonitorde gebruiker mSpy ontdekt op hun telefoon.

Wat als ik technische ondersteuning nodig heb?

Wanneer je ondersteuning nodig hebt, zullen onze klantenservice medewerkers je graag helpen. Je kunt gratis ondersteuning aanvragen via chat, email of telefoon. Als je persoonlijke klantenondersteuning nodig hebt of stap voor stap begeleiding met het installeren of verwijderen van mSpy, kun je onze Support Priority Line kopen.

En als je wilt dat onze medewerkers je assisteren met het installeren van mSpy of met rooting/jailbreaking op de telefoon van een doelwit op afstand of via TeamViewer, kun je mAssistance kopen.

mspy-banner-image
Er is geen betere toezichtoplossing!
Aanmelden. Installeren. Toezicht houden.

Laat een reactie achter:

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


mspy-banner-image
Aanmelden. Installeren. Toezicht houden.
Verzeker vandaag nog je gemoedsrust
Terug naar boven