image
Wacht! Ga nog niet weg!

Begin vandaag met monitoren met een speciale korting van 30%

PAK DE DEAL

Snoopza review | Alles over deze gratis tracker-app

Boutaina van der Leij

Volgens statistieken zal het aantal gebruikers van mobiele telefoons in 2023 zijn opgelopen tot 5,252 miljoen. Heb je ooit iemands telefoon willen traceren? In deze Snoopza review lees je alles over deze mobiele telefoon tracker. De app van Snoopza is een monitoringprogramma waarmee de locatie van telefoons kan worden gevolgd en wat deels gratis is, al heb je dan wel een minimaal aantal functies. Lees hier alles over wat de voor- en nadelen zijn van deze applicatie en voor welke gebruikers het allemaal geschikt is.

Inhoudsopgave

Wat kun je doen met de Snoopza app?

De Snoopza app maakt het mogelijk om de activiteit van een mobiele telefoon te volgen. Zo kun je als gebruiker locatiegegevens ontdekken, berichten inzien, social media activiteit volgen en internetgedrag bekijken. Ook biedt Snoopza Nederlands aan als beschikbare taal. Zie hieronder de belangrijkste functies van Snoopza:

  • Oproepen volgen en opnemen

Het is mogelijk om het exacte tijdstip en de duur van oproepen te volgen. Dit geldt zowel voor inkomende als uitgaande gesprekken. Ook kun je informatie over gemiste oproepen inzien. Nog een interessante aanvullende optie is audio voor oproepen of ingesproken berichten opnemen.

  • Social media activiteit bekijken

Of het nu gaat om het gebruik van Facebook, Snapchat of WhatsApp, Snoopza biedt de optie om alle activiteiten op deze social media platformen te registreren. Daardoor kunnen verzonden en ontvangen berichten worden gevolgd, maar is er ook inzage in verstuurde en ontvangen audio- en videobestanden.

  • Screenshots maken

Screenshots maken kan altijd goed van pas komen. Hiermee kun je namelijk belangrijke informatie onderscheppen. Daarom is de Snoopza applicatie zo ontworpen dat er met Android screenshots kunnen worden gemaakt.

  • Internetgebruik en geschiedenis volgen

Met Snoopza kan alle informatie worden bewaard over websites die zijn bezocht door personen met het apparaat wat wordt gevolgd. Daardoor is er altijd inzicht in het internetgebruik en de browsergeschiedenis.

  • Camera volgen

Als iemand het scherm opent van een tablet of smartphone, zal er op afstand een foto of screenshot gemaakt kunnen worden met de tracker. Daardoor is er altijd inzicht over de plek waar de gevolgde persoon zich bevindt.

Waar op letten en wat te voorkomen?

Snoopza installeren gaat eenvoudig in drie stappen. Dit kun je doen door jezelf aan te melden, de app te downloaden en in te loggen met het e-mailadres en wachtwoord wat je eerder hebt gekozen. Om een objectief beeld te geven van Snoopza hebben we hieronder de voor- en nadelen van de app op een rijtje gezet:

Voordelen

  • Werkt eenvoudig.
  • Installeren gaat snel een makkelijk.
  • Er is een gratis basis abonnement.

Nadelen

  • Alleen voor Android gebruikers en niet voor iOS.
  • Er kunnen zich problemen voordoen met synchroniseren.
  • Fysieke toegang nodig om de app te installeren.
mspy-banner-image
Er is geen betere toezichtoplossing!
Aanmelden. Installeren. Toezicht houden.

Snoopza vs. mSpy: wat te proberen?

Wanneer je op zoek bent naar een goede telefoon tracker-app met gratis functies, zijn er verschillende opties. Volgens de Snoopza opinie van veel gebruikers is dit een goede keuze, maar met mSpy wordt er ook een mooi alternatief geboden. Daarbij is de applicatie van mSpy veelzijdiger, wat het aantrekkelijker maakt dan Snoopza al is. Met mSpy kun je bijvoorbeeld de e-mail van een doelwit monitoren en heb je toegang tot de agenda en contactinformatie van een telefoon. Ook is het zowel beschikbaar voor Android als iOS gebruikers. Verder zijn er de volgende verschillen tussen beide applicaties:

  • mSpy biedt de mogelijkheid voor gebruikers om de app op afstand te installeren. Dit kan door iCloud sync te gebruiken.
  • mSpy beschikt over meer functies. Zo is er bijvoorbeeld een Web en App blokker, en kunnen er meer social media platformen worden gevolgd.
  • Er is een mSpy demo beschikbaar waardoor je de applicatie als gebruiker eerst even kunt uitproberen.

Conclusie Snoopza review

Uit de Snoopza ervaringen van de meeste gebruikers blijkt nadrukkelijk dat de applicatie een aantal specifieke functies heeft die goed van pas kunnen komen. Daarbij vallen vooral het gebruiksgemak en de eenvoudige installatie op. Wanneer gebruikers echter op zoek zijn naar een betere monitoring ervaring, is mSpy de betere optie. De applicatie beschikt niet alleen over meer functies maar is ook zowel voor iOS als Android beschikbaar.

mspy-banner-image
Er is geen betere toezichtoplossing!
Aanmelden. Installeren. Toezicht houden.

Laat een reactie achter:

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


mspy-banner-image
Aanmelden. Installeren. Toezicht houden.
Verzeker vandaag nog je gemoedsrust
Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Terug naar boven