image
Wacht! Ga nog niet weg!

Begin vandaag met monitoren met een speciale korting van 30%

PAK DE DEAL

Telefoon klonen van iemand anders zonder aanraken

Boutaina van der Leij

Op de vraag hoe kloon je een telefoon zijn meerdere juiste antwoorden mogelijk, die we hieronder allemaal gaan bekijken. Omdat vrijwel iedereen tegenwoordig een smartphone gebruikt, kun je door het klonen van een mobiel apparaat toegang krijgen tot veel informatie. Dit roept echter ook de nodige vragen op die we hier gaan beantwoorden, zoals:

  • Is een telefoon klonen zonder aan te raken legaal?
  • Welke methode kun je gebruiken?
  • Wat is de beste manier om een telefoon te klonen?

Inhoudsopgave

Wat is een telefoon klonen?

Het klinkt allemaal mateloos interessant, maar wat is een clone telefoon en hoe kun je deze methode gebruiken? Simpel gezegd betekent het dat je bepaalde gegevens overzet van een smartphone naar een ander toestel. Ook is het mogelijk om een gehele back-up over te zetten of delen hiervan. Op deze manier kun je er dus achter komen wat er op de telefoon van een ander staat. De regel- en wetgeving voor een telefoon kloneren kan per land sterk verschillen, dus let hier goed op. Wanneer het echter gaat om het toestel van je minderjarige kind omdat je deze wilt beschermen zal dit echter geen problemen opleveren.

Eenvoudige manieren voor telefoons klonen

Met de onderstaande methoden is het mogelijk om een telefoon te kunnen klonen. Deze methodes werken allemaal anders en daarom niet altijd even goed, maar als je iemands telefoon snel en efficiënt wilt klonen, dan is de beste optie om mSpy te proberen. We zullen gelijk uitleggen waarom dit zo is.

1. Hoe een smartphone klonen met mSpy?

Of je nu voor een telefoon klonen Android of iOS wilt gebruiken, het kan met mSpy allebei. Een telefoon klonen zonder deze aan te hoeven raken kan echter alleen met iOS, wanneer je de iCloud inloggegevens van iemand hebt. Mocht je wel fysieke toegang hebben tot een toestel dan kan het voor zowel iOS als Android. Zodra je mSpy hebt geïnstalleerd op de telefoon die je wilt klonen, kun je inkomende berichten, telefoontjes, geïnstalleerde apps, browser geschiedenis en berichten op social media zien op het Control Panel. Verdier biedt mSpy de volgende functies:

  • Online activiteiten beheren. Blokker websites, apps en Wi-Fi netwerken van het toestel dat je volgt en kijk naar de bladwijzers en zoekgeschiedenis.
  • Social media gesprekken bekijken. Bekijk privé gesprekken op de grootste social media platformen en welke bestanden er verstuurd en ontvangen worden.
  • E-mails en berichten lezen. Lees e-mails en berichten op verschillende applicaties die hiervoor gebruikt worden op een smartphone.
  • Locatie volgen. Volg via GPS tracking de locatie van een toestel zodat je op ieder moment weet waar iemand zich bevindt.
mspy-banner-image
Er is geen betere toezichtoplossing!
Aanmelden. Installeren. Toezicht houden.

2. Kloon een telefoon met iCloud Backup

Voor Apple apparaten is het gebruik van iCloud Backup een interessante methode om een telefoon te klonen. Hiervoor zul je wel het Apple ID en de bijbehorende gegevens moeten hebben. De duur van het klonen met deze methode is afhankelijk van de hoeveelheid data waar het om gaat. Het nadeel is dat je er flink wat opslagruimte in iCloud voor nodig hebt en dat het alleen tussen Apple apparaten werkt, terwijl je ook de inloggegevens van iemand nodig zult hebben.

3. Kloon een mobiel met Bluetooth

De laatste optie die je voor een clone telefoon kunt gebruiken is Bluetooth. Dit werkt relatief simpel en kost niets. Met Bluetooth kun je een apparaat kiezen om vervolgens de data van dit apparaat te klonen. Dit zul je wel in meerdere gedeelten moeten doen, omdat het niet in een keer zal lukken. De nadelen van een mobiel klonen met Bluetooth zijn dat het vrij langzaam gaat en niet op afstand mogelijk is.

Conclusie

Een telefoon clonen kan dus op allerlei manieren. De meest effectieve manier om dit te doen is echter door de app van mSpy te gebruiken. Dit biedt bovendien een aantal bijkomende voordelen en andere functies. Zo kun je locaties volgen, online activiteiten op andere toestellen zien en gesprekken op social media bekijken. Dat maakt mSpy veruit de beste optie.

mspy-banner-image
Er is geen betere toezichtoplossing!
Aanmelden. Installeren. Toezicht houden.

Laat een reactie achter:

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


mspy-banner-image
Aanmelden. Installeren. Toezicht houden.
Verzeker vandaag nog je gemoedsrust
Terug naar boven